hits

Skole & kok/ Mat og Helse!:)

Skole dagen i dag bare fløy av gårde onsdager er den ebste dagen, vi har kok/mat og helse og gym!:) ja og et par timer matte... De fløy ikke like fort som resten av dagen men onsdagene bare eier sykt! Vi spilte innebandy sykt gøy! Perjonlig syntes jeg de lagene som var først eide, men så blei det bare ot og vi laget nye, de var bar de og men da var vi sikkert emr slitene, vi liksom ikke spilte ut... vi bare daffa på banen innimellom.... hehe

Kok/mat og helse

Ja som dere sikkert ser har jeg skrevet mat og helse over her, vi hadde tre timer med et i dag:) Gruppa me er en super gruppe! Vi er kanskje bare tre men vi er en gruppe som står på og jobber like bra alle sammen! Det kan hende de andre er like gode grupper men for meg er min best (haha ironisk, ikke sarkastisk)

Konkuranse

Vi hadde en konkuranse i dag :) Om å dekke finest bord! Gruppa me gjorde det enkelt  vi var reddd et var for enkelt, men som en sier så er det enke ofte det beste - vi vant :) hehe:) Bordene til de andre var også utrolig fine!:) Noen hadde mye pynt, andre hadde lite, noen hadde farger andre hadde bare grønt:)

Maten

Vi skulle egentlig ha laget det forigje gang men vi gjorde det i dag, stekte egg og brød:)Min gruppe ( Vi)  Sammarbeidet sykt godt! Dere er sykt flinke dere som er på gruppa mi:)  Vi har vår egen måte og sammerbeide på:) Vi ble fort ferdige med maten og etter vi hadde spsist ble vi raskt ferdig med rydding og vasking;)  Så var det noen oppgaver alel måtte gjøre, jeg ble først ferdig av jentene( vi har gutte kok og jente kok) så jeg dro sammtididg med guttene .:)

Hjemme

så var det å komme seg hjem pugge på sammendrag og gjøre lesker, og så endelig tid til blogging! ;) Straks skal jeg legge ut dette innleget og så skal jeg blogge litt på veninna  mi sin blogg:) tordenogymir.blogg.no

SNX!

Tumblr_lqnjddqyeq1r01dv4o1_500_large

http://weheartit.com

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Johanna

Johanna

21, Tønsberg

Kategorier

Arkiv