hits

experiences <3

i dag skulle vi skrive en sånn engelsk bokraport fra en bok vi har lest. Guuud jeg hadde skrevet så og si 1 side og aå mistet jeg den.  Jeg trykte på feil, jeg skulle gjøre skjermen større men da fikk jeg lykket den istede eller tekstprogramet lukket seg og det er et nytt system sånn at vi ikke fant det igjen og da måtte jeg begynne på nytt! Så nå har jeg bare fått skrevet 2 sider.. ååhhh! Og er bare halveis dritt irrterende altsååå! Men jeg overlver, siden vi får en time til på mandag! men uansett dette var en erfaring dtte også at jeg ikke må gjøre det der igjen før jeg har lageret ( ikke etter heller..)

I natrufag timen i dag ble vi delt opp i grupper fordi vi skal holde på med sånn alkohol og hva det  gjør med oss. Jeg kom på gruppe med to flotte jenter! Sykt glad for at jeg kom med dere. Ja vi fikk noen gutter på gruppa vår, om de sammarbeider litt bedre neste gang og legger tullet bak seg kan vi få en god karakter:) Om en legger godviljen til kan en få alt man vil eller hva? Jeg håper vi i alle fall får en 5! Kanksje høyt krav men vi KAN og skal klare det eller hva?:)

Jeg var hos ei veninne i går som har kjøpt lik pc som meg bare nyere versjon. Og kamraet hennes er helt klikk hun ville at JEG skulle hjelpe henne... men jeg er ræva på pc... jeg vet så vidt hva som er opp og hva som er ned på den jo! så det ble mer at hun hjalp meg! Haha:) Det er en sånn greie som popper frem på siden der det er ikoner hun viste meg ossen jeg tar bilder og filmer med kamerat mitt uten å bruke winows movie maker eller hva det nå heter:) Ja jeg er kanskje blond som ikke har funnet ut det, men dette er min alle første pc som  jeg mest bruker til blogg! Og da driter jeg egentlig i så mye annet:)

Her er noen bilder jeg tok....:)

ordnet  mye på kontrasten ( med vilje) :)


 øh........................


 ...-.- jadda...


 trykte på noe greier mens jeg tok bilde...beautiful face i know.. haha

hemma bilde.. Fant ut at det var rammer på denne pcen også... mye jeg ikke vet!:)

Har jo lært noe da:) Ja jeg er kanskje blond, men jeg glemmer ikke det jeg har lært i alle fall:) også har jeg jo bare vært eier av egen pc i under et halvt år :)

-Har du egen pc?

7 kommentarer

Silje

03.11.2011 kl.15:56

Jupp har egen pc :) Fine bilder!

Stine

03.11.2011 kl.15:58

Fin blogg du hadde her :O)

Klem Stine

Karoline<33

03.11.2011 kl.17:42

VI SKAL HA 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

NO DOUBT!

Sunniva

03.11.2011 kl.20:52

fin blogg!!! :)

Johanna

04.11.2011 kl.15:21

Silje: takk:)

Johanna

04.11.2011 kl.15:22

Sunniva :*): takk!:)

Johanna

04.11.2011 kl.15:22

Karoline3: wow, slow down ! greit greit vi skal satse på 6!haha :)

Skriv en ny kommentar

Johanna

Johanna

21, Tønsberg

Kategorier

Arkiv