LEGEVAKTA


Hei søte lesere. Ble detsverre ikke noe blogging i går, rakk det ikke før jeg havnet en tur på legevakta. Jeg hadde hatt hodepine hele dagen, noe som ikke er nytt siden jeg har migrene. Så rett før middag begynte jeg å se masse rare skygger eller noe glitterliknende på det høyre øyet.. Skikkelig ekkelt.. Så gikk det over, og hodepinen ble som den var. Etter jeg tok meg en dusj, ble jeg kvalm, men det gikk over veeldig fort. Så, ble jeg nummen i den høyre hånda, også i tunga.

Det er en helt rar følelse, ogsåå... Ga deg seg i tunga, men da begynte beinet sammen med armen... Så vi ringte først til legevakta og de ba oss komme innom. Så gjorde vi det, og etter ca en times venting(gikk syyykt tregt, og jeg ble tatt raskt  sa de..?!) Så legen jeg kom inn til mente det var migrenen min. Jeg mener dette er rart siden jeg har hatt migrene siden jeg var 4 år, og jeg har aldri reagert slik.. Når jeg kom hjem la jeg meg, og da var kl. 20.00 ( fikk beskjed av legen) Så i dag, var jeg på skolen til fjerde time, plagene i høyre arm og bein er fortsatt ikke helt borte, hodepinen er der så klart enda, og en ubehaglig kvalme kommer og går...  Så satser på at jeg bedre, klarer ikke sove mere nå, så får gå meg en tur senere om kvalmen gir seg.

 

I morgen er det sånn dag der vi skal ut å besøke skoler, da skal jeg på greveskogen og  se hvordan SS (Service og Samferdsel er) og Torsdag kan jeg blogge om i morgen!

 

-Høres mine symtomer kjent ut for deg ? ( Legen sa at det garantert ikke var  slag og blødning i hjernen)

-Hva har du gjort i dag ?
Sunnivas blogg

10 kommentarer

Tonjestl

22.01.2013 kl.16:11

God bedring da <3

Wonderland

22.01.2013 kl.16:11

Uff, det høres bare ekkelt ut :/ Håper du får det bedre :) Lurer på hvordan symtomer du får når du merker at du har migrene?

Johanna

22.01.2013 kl.16:11

tonjestl: Takk!

Johanna

22.01.2013 kl.16:16

Wonderland: Ja, det er litt rart bare. Migrene, jeg har hatt det siden jeg var liten (dokumentert av lege) og dette er vel de mest vanlige symptomene : Mye vondt i hode, ofte på samme sted, kvalme og utmattelse kan komme mens du har migrene og det går ikke over så fort, kan gjerne holde på i flere dager av gangen. Mørkt rom å sove i er viktig for oss med migrene og mye søvn. Så sliter man med mye vondt i hode, bør man ta seg til legen. De symtomene jeg har nå, er ikke vanlige for å si det sånn :)

Wonderland

22.01.2013 kl.16:23

Okei, takk for infoen :) Go bedring :)

Johanna

22.01.2013 kl.16:38

Wonderland: Takk!

amellingsen

22.01.2013 kl.16:38

Sliter masse med migrene selv.... og det er ikke like lett når jeg jobber på sfo, og ungene har energi til tusen! Men jeg klarer på en eller annen måte å ta knekken på migrenen før den kommer skikkelig. Kan være migrene dine gjør at noen nerver sliter litt? Derfor numheten? Jeg vet ikke.. men det kan jo være noe med nervene i hvertfall. For alle nerveimpulser kommer fra hjernen i starten.

Johanna

22.01.2013 kl.16:44

amellingsen: Oj.. Haha, ja det har de. Pleier å klare å ta knekken på den med hodepiller om den blir for ille, men det var sant.. Nervene, det har jeg ikke tenkt på, takk! :)

Jannicke

22.01.2013 kl.16:53

Jeg sliter selv med migrene, men har veldig sjeldent hodepine, jeg får istede flimring/glitterlignende skygger forran øynene, og en nummen følelse i armer slik du beskriver.

Johanna

23.01.2013 kl.15:23

Jannicke: Uff.. da er det vist normalt da ? Håper migrenen min ikke fortsetter å utvikle seg slik, da vil jeg få problemer :/

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Mitt navn er Johanna, jeg er ei 19 år gammel jente fra Norges eldste by. På denne bloggen vil du kunne lese om mitt liv, interiør, samfunn og mye annet.

For kontakt:
johannasollund@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡ ♡ Design av Tonjemt ♡