hits

GITAR & NORLI TEST

Hello søte lesere. For en kort stund siden kom jeg hjem fra skolen. Matteprøven fikk jeg tilbake i dag, jeg trodde jeg skulle stryke eller få 2 (noe jeg aldri har gjort i noen fag) men jeg fikk en 3. Fjoh. Dårlig, men bedre enn forventet. Anyways, i siste time hadde vi Norli test, sikkert noe de fleste av dere kjenner til og hater. Jeg løp 18 runder, øhø ikke så veldig bra, men er en 4, så det er greit. Nå skal jeg rette prøven og øve på "You Belong With Me" av Taylor Swift fordi Karoline, Kasper og jeg skal spille den på spilleprøven i morgen. Gitaren broren min har en en god smule ustemt og har ikke nylonstrenger, men stålstrenger noe som får lyden til å bli skarpere og høyere og høres forferdelig ut, haha.

HAR DU HATT NORLI TEST I DET SISTE?

ER DU GOD PÅ GITAR?

Surdeigsknekkebrød og tynt sprøtt med rømme, super salami fra grillstad og karse, er sykt godt! Mmm. Anyways, får se om jeg rekker trening i dag, spørs om jeg rekker. Er så dårlig på gitar!

 

-Llovee

8 kommentarer

iselinilsen

02.04.2013 kl.15:11

håper du har hatt en fin dag søta!

Johanna

02.04.2013 kl.15:14

iselinilsen: Det har jeg :) Ha en fin dag videre!

Ingrid

02.04.2013 kl.15:24

Fine bilder! :)

Johanna

02.04.2013 kl.15:25

Ingrid: Takk! :)

Anastasia

04.04.2013 kl.14:58

Hallo! Ekstremt fin blog. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser på alvor. Mange blogere bare lager masse poster og gidder ikke bruke tid på bloggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like gøy å se noen som faktisk tar meg som leser på alvor! Jeg la ned min egen blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige meldinger, men jeg håper at du ikke skal gjøre det samme om du får frekke kommentarer fordi da vinner mobberne. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er veldig bra!! Premien er energi drike i et år. Det er utrolig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Monster - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer hell enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!

Johanna

04.04.2013 kl.18:20

Anastasia: Takk, så koselig å høre. :)
Er ikke så god på gitar nei haha :)

Johanna

05.04.2013 kl.16:22

Marianne: Hehe :)

Skriv en ny kommentar

Johanna

Johanna

21, Tønsberg

Kategorier

Arkiv