hits

ÅRETS SOMMERDUFT 2013

Hello søte lesere. Jeg har fått et spørsmål om jeg kan legge ut mine sommerfavoritter. Det skal jeg, men har ikke så mange favoritter enda. Derfor velger jeg å skrive et innlegg om en parfyme alle burde skaffe seg !

 

Navn / pris :Enhanted Wonderstruck By Taylor Swift 199.- kampanje hos Cubus. Orginalpris er mellom 250 (den første koster  ca 250, anntar at denne kanskje er litt dyrere) og 300 tror jeg.

 

Hva lukter den, og hvorfor er dette den perfekte sommerduft : Enhanted  Wonderstruck lukter sommer.  Litt bringebær og ja sommer. Vanskelig å beskrive, den lukter bare perfekt. "Den er like søt som den første parfymen, Wonderstruck, men litt mere voksen i lukten. " Dette sier Taylor selv, og det stemmer. Den er litt friskere og ikke såå søt. 

Hvorfor annbefaler jeg denne : Jeg synes at denne parfymen lukter perfekt som alt skrevet. Den har en søt flaske, søt duft og er rett og slett søt, men ikke for søt. Parfymen er også ganske sterk så det holder med en spray av den hver dag. Duften forsvinner ikke heller med en gang, som mange parymeduter har en tendens til. Parfymen holder seg like frisk i duften hele dagen, perfekt eller hva?

Gleder meg alt til hennes nye parfyme kommer, som skal hete Taylor. 

 

HAR DU DENNE (eller den første) PARFYMEN FRA TAYLOR SWIFT?

 

VIL DU KJØPE DENNE ?

 

 

-Llovee

 

 

 

 

2 kommentarer

13.06.2013 kl.22:45

Ja den vil jeg ha :-)

Johanna

14.06.2013 kl.10:18

Anonym: Kjøp den nå :)

Skriv en ny kommentar

Johanna

Johanna

21, Tønsberg

Kategorier

Arkiv