AALBORG - DANMARK


I helgen spiste vi alt for mye god mat, vi vandret rundt i gatene i timevis, prøvde å forstå oss på de danske tallene (hvilket som er totalt umulig) og jeg tok en del bilder. Noen av de bildene skal dere få se under her.

Hotellet var veldig fint, jeg fikk et eget rom som var veldig stort. Hadde til og med en sofa og et badekar.Aalborg er en fantastisk by. På mange av de gamle byggene i området  er vinduene veldig fint utsmykket med mønster og former. Selve byen er bygget av murstein, det er ikke så mage er fæle og moderne glasshus som du finner i Tønsberg og Oslo. Her har de valgt å ta vare på det de har, noe som gjør byen mer spesiell. Aalborg har også et shopping senter som heter Friis. jeg er vandt til et litt større shopping senter med flere klesbutikker men tross at det ikke er så stort finnes det hauger med smågater der det er butikker du kan finne det du ser etter. Virker som Dansker er glade i små butikker, for det var det utrolig mange av der.  I et senere innlegg vil dere få se bilder jeg tok i Aalborg Zoo.

 

HAR DU VÆRT I AALBORG?

 

 

6 kommentarer

Victoria Wisløff

13.08.2014 kl.12:23

Håper du har en herlig onsdag! Kos deg :)

Malin våde

13.08.2014 kl.13:05

Er nydelig i Aalborg! Var der i fjor sommer. Elsker generelt Danmark :-D

Aalborg Zoo var jeg også i, koselig dyrepark!

Johanna

13.08.2014 kl.13:31

Victoria Wisløff: Takk det samme :)

Johanna

13.08.2014 kl.13:32

Malin V: Ja, det er en fantastisk by. Danmark er et vakkert land :) Ja veldig koselig plass!

13.08.2014 kl.19:50

Var fint der :)

Johanna

14.08.2014 kl.10:26

Anonym: Ja er veldig fint der :)

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Mitt navn er Johanna, jeg er ei 19 år gammel jente fra Norges eldste by. På denne bloggen vil du kunne lese om mitt liv, interiør, samfunn og mye annet.

For kontakt:
johannasollund@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡ ♡ Design av Tonjemt ♡