LET IT SNOW


Julespillelista jeg har laget på Spotify blir spilt av i bloggende minutter. Telysene er tent på rommet og jeg sitter i sengen omringet av puter og varme tepper. Vinteren har vist seg her i Tønsberg. Den kom i går kveld og enda ligger det litt snø igjen, det er så herlig. Jeg er et vintermenneske, det er så mye koseligere ute selv om det bare er en cm snø på bakken. Så nå stiger håpet om hvit jul, men det er selvfølgelig meldt varmere i morgen slik at alt vil forsvinne. Jaja, fortsatt noen få dager igjen til jul. I morgen er det siste skoledag, det skal bli deilig med ferie. I helgen skal jeg feire en venninne, det blir så koselig. Nå skal jeg prøve å planlegge hvordan sminken og antrekket skal være. Så skal jeg prøve å slenge inn et innlegg i morgen. 

 

J

2 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

18.12.2014 kl.19:00

Er også et vintermenneske - når det virkelig er vinter :) Det er så koselig!! Du får ha lykke til med antrekk og sminke :)

Johanna

18.12.2014 kl.19:19

Marie: Takk for det :)

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Mitt navn er Johanna, jeg er ei 19 år gammel jente fra Norges eldste by. På denne bloggen vil du kunne lese om mitt liv, interiør, samfunn og mye annet.

For kontakt:
johannasollund@gmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡ ♡ Design av Tonjemt ♡