hits

JEG KLARER IKKE Å LA DEG GÅ!


//arkiv//

Tapp, tapp, tapp er lyden regnet lager mot friske blader på tærne i hagen. I skrivende minutter sitter jeg i stua og føler meg plutselig mer hjemme enn jeg har gjort på lenge. Jeg føler meg hjemme når jeg sitter her å skriver. Det er alt for lenge siden sist jeg blogget, eller publiserte noe her. Når jeg føler meg tom er bare det å logge inn på blogg.no en stor trøst. Bloggen har hvert med meg siden 2010, om jeg ikke husker helt feil. Det er fem år det. De fem siste årene har jeg lært mye. 

Jeg har nok sittet her i halvannen time nå og bare skrevet. Skrevet, slettet og skrevet på nytt. Det er så uvandt dette her, men også så veldig kjært, kjent og trygt. Bloggen har hvert med meg i tykt og tynt i mange år nå. Selv om jeg sjeldent publiserer noe her nå, klarer jeg ikke å slette den. Dette har hvert min trøst i mange tunge stunder. Bloggen har hvert mitt fristed, og jeg innser nå at jeg burde bruke den oftere. Jeg får virkelig løst opp i topplokket når jeg blogger. Jeg får konsentrert meg om noe som ikke angår hverken jobb eller skole. Bloggen er et sted uten forpliktelser til noen. I alle fall for meg. Jeg er utrolig glad for blogger finnes. At hvem som helst kan skrive og dele sine erfaringer i livet.

I de siste ukene har jeg nok engang vurdert å slette bloggen, men jeg klarer det rett og slett ikke. Det gjør så, hva skal jeg si? Vondt er vel det beste ordet jeg finner. Bloggen har hvert en stor del av livet mitt, og en liten del, og det å slette denne blir som å slette en del av livet mitt. Det er enda ikke klar for. Kanskje vil dere høre mer fra meg om noen dager, om jeg får tid. De neste dagene skal jeg jobbe en del, noe jeg ser på som veldig bra. 

 

Skriv gjerne bloggnavnet ditt i kommentarfeltet, jeg vil gjerne ha noen flere blogger å lese.

 

6 kommentarer

Sophie

15.07.2015 kl.23:55

håper du blogger mer, liker stilen din 😄

Kristin L.

15.07.2015 kl.23:59

Ser ikke problemet, ikke vits å ha noe du ikke bruker?

Jeg hadde sletta den me mindre du kommer til å bruke den fast/daglig ;) men det er nå min mening

- Helene Runde -

16.07.2015 kl.00:05

Les gjerne min blogg! Ha en fin sommer videre :)

Johanna

16.07.2015 kl.10:32

Sophie: Takk :)
Du er så utrolig flink til å skrive!

Johanna

16.07.2015 kl.12:05

Maren Helgemo: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Johanna

Johanna

21, Tønsberg

Kategorier

Arkiv