hits

September ~ ChitChat

I bloggende minutter styrter regnet sidelengs mot bakken, jeg sitter med en tekopp og kikker ut av vinduet. Vi er i september, måneden da sommeren takker for seg og høsten begynner å snike seg innpå. Snufsende elever på bussene, hostende kolleger på jobb, regn, varm drikke, tepper, fyr i peisen og tente telys er september for meg. September er en koselig måned. Endelig nærmer det seg tiden jeg kan ta frem det fine mintgrønne skjerfet mitt og drikke alt for mange kopper te på jobb. Høsten er på veg dere, er ikke det koselig?

Siden sist har skole og jobb startet for fullt. Jeg har hatt nok å gjøre, og vil ha nok ha i tiden fremover.Rommet jeg sitter i er fylt med rolig musikk fra en av Spotify listene mine og koppen med te er allerede halvtom. I morgen skal jeg endelig til øyelegen. Øynene mine renner og er tørre om hverandre, fastlegen min kunne ikke hjelpe meg så nå er ventetiden fra januar over. Det kan visst være mye som kan være galt så du kan trygt si at jeg ikke bare gleder meg.

Nok om det. Vet dere hvor godt det er å skrive når du ikke har skrevet på en stund? Det er helt fantastisk. Skriving er en av de beste terapiene som finnes. Når jeg skriver, konsentrer jeg meg kun om det. Alt stress, problemer, gleder, sorger og minner blir glemt. Når jeg skriver er jeg i nuet og alt ser så lyst ut etterpå. Det er så merkelig hvordan noe så enkelt som å skrive kan løsne opp i så mye. Det å ha friheten og muligheten til å gjøre noe så 'enkelt' og lett burde ikke undervurderes. Vi skal være glade for å ha muligheten til det å skrive, ikke alle er like heldige. Ikke bare for muligheten til å skrive, men for alt vi har her i Norge burde egentlig lære oss å verdsette de tingene og mulighetene vi har her. Nå har regnet stoppet og solen gjør et forsøk på trenge igjennom det tykke skylaget, koppen med te er tom og jeg har ikke flere ord å komme med. Vi blogges.  

-Johanna

 

4 kommentarer

charlotteblogg

15.09.2015 kl.17:53

Så flink du er til å skrive. Du har helt rett med det p verdsette ting. Vi må virkelig bli flinkere til det. God bedring med øyet ditt<3

Johanna

15.09.2015 kl.17:55

charlotteblogg: Så hyggelig å høre, tusen takk. :)

siljestaurseth

15.09.2015 kl.18:45

Så fin blogg du har! Gjerne sjekk ut min også!

Johanna

16.09.2015 kl.10:37

siljestaurseth: takk

Skriv en ny kommentar

Johanna

Johanna

21, Tønsberg

Kategorier

Arkiv